© Kuva: Getty Images

Liverpool-luotsi Kloppin masentava putki cup-finaaleissa jatkuu – ”Halusimme kaiken, mutta emme saaneet mitään”

Islanti voittaa Nigerian – saat jättikertoimen 50,00!

Nigeria ja Islanti iskevät yhteen perjantaina MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Islannin voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli luonnollisesti pettynyt mies, kun hän asteli kentältä lauantaina. Kloppin ryhmä oli juuri hävinnyt Real Madridille Mestarien liigan loppuottelussa 1-3.

Madridilaiset saivat kahteen maaliinsa runsaasti apua Liverpoolin maalivahdilta Loris Kariusilta, joka heitti ensimmäisessä osumassa pallon Karim Benzeman jalkoihin ja epäonnistui torjunnassaan Gareth Balen toisessa maalissa.

Kloppilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, onko hän käynyt Madridin maaleja läpi tai puhunut niistä Kariusin kanssa.

– Puhuin hänelle hyvin lyhyesti ottelun jälkeen, mutta siitä ei ole mitään sanottavaa. Minä todella tunnen hänen tuskansa. Kukaan ei halua sitä, mutta tilanne on nyt tämä, kommentoi saksalaismanageri Liverpoolin verkkosivujen mukaan.

– (Kariusin) virheet olivat ilmeisiä, siitä ei tarvitse puhua, kaikki on selvää. Hän tietää sen, minä tiedän sen, te kaikki tiedätte sen. Nyt hänen ja meidän on käsiteltävä se. Tietysti tulemme olemaan hänen tukena, siitä ei ole epäilystäkään. Tämä ei selkeästi ollut hänen iltansa.

Klopp on nyt hävinnyt kuusi viimeistä finaalia, joihin hän on joukkueensa johdattanut. Saksalaisvalmentajan edellinen cup-muotoisen turnauksen voitto on kaudelta 2011-12, jolloin hän voitti Borussia Dortmundin kanssa Saksan Cupin.

Lauantain tappio kouraisi kokenutta manageria syvältä.

– En voi hyvin, päinvastoin. Mutta yritän olla ammattimainen.

– Olen sanonut tämän pari kertaa aiemminkin: täytän pian 51 vuotta, olen hävinnyt ja voittanut pelejä ennenkin. Tiedän, miten se pitää käydä läpi.

– Pelin jälkeisen illan tunnetilaa ei voi välttää. Meistä kaikista tuntuu todella, todella pahalta. Kotiinpaluu ei tule olemaan elämämme helpoin reissu, mutta meidän on hyväksyttävä se. Me halusimme kaiken, mutta emme saaneet mitään.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!

Islanti voittaa Nigerian – saat jättikertoimen 50,00!

Nigeria ja Islanti iskevät yhteen perjantaina MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Islannin voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!