Maajoukkueessa debytoiva KuPS-tähti valittiin Veikkausliigan toukokuun pelaajaksi

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet Kuopion Palloseuran Rasmus Karjalaisen sarjan toukokuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Helsingin Jalkapalloklubin päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Karjalainen pelasi toukokuussa kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä huikeat yhdeksän maalia. Kesäkuun alkaessa Karjalainen johtaa Veikkausliigan maalipörssiä yhteensä kymmenellä maalillaan

Hyvät otteet Veikkausliigassa toivat Karjalaiselle myös kutsun A-maajoukkueeseen. Huuhkajat kohtaa Romanian tiistaina 5. kesäkuuta Romanian Ploiestissa ja Valko-Venäjän lauantaina 9. kesäkuuta Tampereella. Päävalmentaja Markku Kanerva on ilmoittanut, että kaikki mukaan kutsutut tulevat saamaan näyttöpaikan.

Veikkausliigan toukokuun valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo. Toukokuussa pelaamastaan kuudesta Veikkausliigan ottelusta HJK voitti viisi ja hävisi yhden.

Kuukauden valmentajan lisäksi HJK:sta nimettiin viisi pelaajaa kuukauden joukkueeseen. KuPS sai joukkueeseen kolme pelaajaa, Ilves kaksi ja FC Lahti yhden.

Veikkausliigan toukokuun joukkue (4-4-2):

Mika Hilander (Ilves)
Rafinha (HJK) – Faith Friday Obilor (HJK) – Igor Jovanovic (FC Lahti) – Luis Carlos Murillo (KuPS)
Ilmari Niskanen (KuPS) – Anthony Annan (HJK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) – Moshtagh Yaghoubi (HJK)
Rasmus Karjalainen (KuPS) – Klauss (HJK)

Kuukauden pelaaja: Rasmus Karjalainen (KuPS)
Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK)

Lähde: Jalkapallon Pelaajayhdistys

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!