Nyt on nuorta verta – HJK:n vaihtopenkin keski-ikä alle 20 vuotta!

© Kuva: Juha Tamminen

Jos joku vielä väittää, etteivät nuoret suomalaispelaajat saa riittävästi tilaisuuksia Veikkausliigassa, niin HJK:n tämänpäiväinen vaihtopenkki todistaa jotain aivan muuta. HJK isännöi klo 18.30 alkavassa ottelussa SJK:ta, ja seitsemän vaihtopenkille nimetyn pelaajan keski-ikä on alle 20 vuotta.

Vaihtopenkillä veteraaniosastoa edustaa 26-vuotias Juha Pirinen, mutta muuten joukossa on pelkkiä juniori-ikäisiä pelaajia. Toki myös HJK:n avauskokoonpanosta nuorta osaamista löytyy, sillä avaukseen juoksevat muun muassa 21-vuotiaat Sebastian Dahlström ja Roni Peiponen sekä 19-vuotias Valtteri Vesiaho.

Vierasjoukkue SJK lähtee otteluun täsmälleen samalla kokoonpanolla kuin ensimmäiseen otteluunsa Alexei Eremenkon valmennuksessa.