PS Kemi tarjoili Veikkausliigan jymypaukun – KuPS-luotsi ei säästellyt sanoissaan: ”Nolo loppu”

© Kuva: Juha Tamminen

PS Kemi kävi todellisella ryöstöretkellä Kuopiossa lauantaina hakien komean 3-2-vierasvoiton Juho Mäkelän lisäajan neljännellä minuutilla tulleella osumalla.

KuPS:n ensimmäinen puoliaika oli päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan surkeaa.

– Ensimmäinen puolikas oli ihan kaameata pelaamista ja me hävittiin tämä peli jo ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla tehtiin iso työ, huono puolustaminen sivuvaparissa johti 2-3-maaliin. Alue oli liian edessä ja Mäkelällä oli tilaa, se oli joukkueen virhe. Ihmeellistä puolustamista ja se harmittaa, Honkavaara sanoi ottelun jälkeen Veikkausliigan nettisivuilla.

PS Kemi vei ensimmäisen puoliajan nimiinsä 2-0. Maaleista vastasivat Mäkelä sekä Iiro Vanha. KuPS nousi toisella puoliajalla peliin mukaan ja tasoihin Hamed Coulibalyn sekä hurjassa vireessä olevan Rasmus Karjalaisen osumilla. Konkarihyökkääjä Mäkelä kuitenkin tarjosi kuopiolaisille karvasta kalkki lisäajalla erikoistilanteesta.

– Ei ollut meidän peliä. Me ei haastettu ja pyöritettiin palloa Kemin muodon ulkopuolella. Ensimmäinen puoliaika oli karmeata katsottavaa, alhaalla seisomista ja pallonpyörittelyä. Henkisesti tämä oli vaikea peli. Parannusta tapahtui toisella puolikkaalla ja tuotiin palloa ylös.

– Huono eka jakso, parempi toinen jakso, nolo loppu. Kemi ansaitsi voittonsa, Honkavaara totesi.