Real Madrid valmistautuu Mestarien liigan finaaliin, mutta kesän siirtoikkuna alkaa olla jo monien mielessä. PSG:ssä kuluneen kauden pelannut Neymar on ollut jälleen kerran yksi siirtohuhujen kohteista.

Neymaria on vahvimmin viety takaisin Espanjan La Ligaan, mutta tällä kertaa Real Madridiin. Neymar siirtyi viime kesänä PSG:hen Real Madridin pahimmasta kilpailijasta Barcelonasta. Realin päävalmentaja Zinédine Zidanen mietteet ovat tiukasti La Ligassa ja Mestarien liigan finaalissa, mutta siitä huolimatta hän joutui vastailemaan kysymyksiin Neymarista.

Mundo Deportivon mukaan Neymar olisi sanonut jo PSG:ssä pelikavereilleen, että hän olisi lähdössä kauden jälkeen. Zidane joutui lopulta taipumaan, kun häneltä kysyttiin sopeutuisiko Neymar Real Madridiin esimerkiksi Cristiano Ronaldon rinnalle.

– Hyvät pelaajat sopivat aina yhteen. Muistan yhtenä vuotena, kun sanottiin, etten sovi yhteen Youri Djorkaeffin kanssa. Voitimme maailmanmestaruuden yhdessä. Joten hyvät pelaajat pystyvät pelaamaan yhdessä. Kentällä on aina kemiaa, Zidane totesi lehdistötilaisuudessa.

Varmuutta ei ole myöskään siitä jatkaako Zidane Real Madridin päävalmentajana ensi kaudella. Zidane ei myöskään lähtenyt omaa asemaansa kommentoimaan. Mahdollisesti myös siitä syystä Zidane haluaa jättäytyä Neymar-keskustelusta takaa-alalle.

– En tiedä neuvottelemmeko Neymarista. Meitä mietityttää se, mitä tällä hetkellä tapahtuu.

– En ole kysyny Neymarilta henkilökohtaisesti mitään, koska en osallistu näihin asioihin. Meidän täytyy päättää kausi, muut asiat tulevat myöhemmin, Zidane sanoi.

Lähde: Goal