Real Madridin tarjouksesta kieltäytynyt huippuvalmentaja avautuu: ”Pysyin sanojeni takana”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Puolan vähintään kolmen maalin voitolla jopa 185 euroa!

Italialaisvalmentaja Massimiliano Allegri vahvistaa kieltäytyneensä Real Madridin kosiskeluista.

Media kertoi jo aiemmin Juventuksen luotsin kieltäytyneen mahdollisuudesta ottaa ohjat madridilaisseurassa Zinédine Zidanen lähdön jälkeen.

– Sanotaan niin, että sanoin ”kyllä” Juventukselle. Puhuin puheenjohtajan (Florentino Pérez) kanssa kerran ja sanoin sen kunnioituksesta puheenjohtajaa (Andrea Agnelli) kohtaan, jolle olin antanut sanani ja Juventukselle, että pysyisin Juventuksessa, Allegri totesi Skyn Marco Nosottin haastattelussa.

– Se oli päätös, jonka olin jo tehnyt. Vaikka muita asioita voi tapahtua elämässä, sanon, että tein päätöksen Juventuksessa pysymisestä ja pysyin sanojeni takana – harkitsematta muita vaihtoehtoja. Minun on kuitenkin kiitettävä Real Madridin puheenjohtajaa siitä, että tämä antoi minulle mahdollisuuden mennä sinne.

Mestarien liigan kolme kertaa peräjälkeen voittanut Real Madrid valitsi uudeksi päävalmentajakseen lopulta Julen Lopeteguin, joka sai keskiviikkona potkut Espanjan maajoukkueen päävalmentajan paikalta.

Allegri muistuttaa, että Juventus on kuulunut Euroopan parhaimmistoon neljän viimeksi kuluneen kauden aikana. Hänen mukaansa torinolaisseuralla riittää edelleen kunnianhimoa.

Lähde: Football Italia

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Puolan vähintään kolmen maalin voitolla jopa 185 euroa!