© Kuva: Getty Images

23. MM-kisapäivä: Englannilla mahdollisuus ottaa paikka finaalissa yli 50 vuoden tauon jälkeen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

MM-kilpailut jatkuvat tänään yhdellä ottelulla, kun Englanti ja Kroatia ratkovat finaalivastustajan Ranskalle.

Kello 21.00 Kroatia–Englanti

Seuraa näitä

Kuka korvaa Vrsaljkon?

Kroatialta puuttuu ottelusta Sime Vrsaljko, joka on selkeä ykkösvaihtoehto oikean laitapuolustajan tontille. Miehen tilalla nähdään joko yhden ottelun kisoissa pelannut Tin Jedvaj tai Venäjä-pelissä miehen tilalle loukkaantumisen jälkeen tullut Vedran Corluka. Mikäli Corluka nousee avaukseen, siirtyy Domagoj Vida laitapuolustajan paikalle keskuspuolustuksesta.

Kroatialle murhetta aiheuttaa myös Domagoj Vidaa koskevat tutkinnat. Vida sai jo Fifalta varoituksen poliittisesta kannanotosta videolla Venäjä-pelin jälkeen, mutta nyt Fifan käsiin on päätynyt uusi video, jossa mies esittää poliittisia huuteluita (uutinen).

Englanti puolestaan pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisessa kokoonpanollaan. Pieni kysymysmerkki on Ruotsi-ottelussa vaihtoon otettu Jordan Henderson. Liverpoolin keskikenttämiehen takareisi oireili ottelussa, mutta hän oli itse luottavainen pelikunnostaan (uutinen).

Lisää luettavaa nälkäisille

Onko MM-kuume iskenyt, kaipaatko lisää tietoa? Haluatko selata kisojen otteluohjelmaa? Kiinnostavatko tarinat aiemmista MM-kisoista?

MM 2018 -kisakeskuksemme palvelee kellon ympäri. TÄÄLTÄ löydät otteluohjelman, lohkot (ja lohkojen alta lohkoennakot) ja kaikkien joukkueiden pelaajalistat kuin MM-kisojen historiatilastotkin.

Aiempien MM-kisojen historiikkeja pääset lukemaan TÄSTÄ.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!