Bundesliigassa pelaavan Bayer Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecky joutuu sairastuvalle. Leverkusen kertoi tilanteesta verkkosivuillaan.

Hradeckylla, 28, oli perjantaina suunnitellusti viisaudenhampaan poisto, jonka aikana hänen leuastaan löydettiin kuitenkin kysta. Myös kysta saatiin poistettua onnistuneesti, mutta sen takia suomalaistorjuja kykenee palaamaan maalivahdeille suunnattuun harjoitteluun aikaisintaan 3-5 viikon kuluttua.

– Eniten minua harmittaa Lukaksen puolesta, sillä hän saapui tänne suuren kunnianhimon kera ja joutuu nyt aloittamaan katsojan roolista, kommentoi Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich seuran tiedotteessa.

Leverkusenin kausi alkaa 12. elokuuta Saksan Supercupilla Bayern Müncheniä vastaan. Elokuun 18. päivänä se kohtaa Pforzheimin Saksan Cupissa, ja Leverkusenin kausi Bundesliigassa alkaa 25. elokuuta vierasottelulla Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Hradecky solmi Bayerin kanssa viisivuotisen sopimuksen toukokuussa. Hän edusti edelliset kolme kautta Eintracht Frankfurtia.