Kroatia-Tanska
Sunnuntaina 1.7 klo 21.00
MM-kisat

Jalkapallon MM-turnauksen pudotuspelit jatkuvat sunnuntaina kahdella ottelulla. Jälkimmäisessä ottelussa kohtaavat Kroatia ja Tanska, ja taistelusta kahdeksan parhaan joukkoon on muodostumassa ennakoitua tiukempi taistelu.

Laadukas Tanska

Kroatia eteni turnauksen pudotuspeleihin vakuuttavasti voittamalla kaikki kolme alkusarjan otteluaan. Joukkueen laadukas keskikenttä oli juuri niin hyvä kuin oletettiin Luka Modricin ja Ivan Rakiticin johdolla. Modric on myös ollut tehokas, hän on kahdella maalillaan joukkueensa paras maalintekijä.

Kroatia on esittänyt turnauksessa otteita, jolla se voi taistella paikasta neljän parhaan joukossa. Alkusarjan Argentiina-voitto 3-0 – tuloksella oli upea jalkopallonäytös, joka varmasti nosti joukkueen sisällä itseluottamusta. Pelaaminen oli kauttaaltaan laadukasta kaikissa alkusarjan otteluissa.

Tanska voi olla jo nyt tyytyväinen MM-urakkaan, paikka 16 parhaan joukossa tuli tasapeleillä Australiaa ja Ranskaa vastaan sekä voitolla Perusta. Kasper Schmeichel maalilla on luotettava ykkösvahti, joka pystyy isoihin torjuntoihin ja Christian Eriksen keskikentällä on paljon vartijana. Eriksen on yksi kisojen laadukkaimmista pelaajista, vaikka tähti itse ei pidä meteliä itsestään.

Tanska pystynee pitämään Kroatian tähdet kurissa, että mitään murskajaisia ei nähdä ottelussa. Kroatia lähtee otteluun kuitenkin suurena suosikkina ja pystynee pitämään palloa selvästi Tanskaa enemmän. Kroatia painostaa väkisin voittoon tarvittavan osuman tai osumat Tanskan maaliin ja jatkaa puolivälieriin.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä tasolla vain kahdesti, Kroatia on voittanut molemmat kohtaamiset 1996 ja 2004.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Kroatia voittaa korkeintaan 2 maalilla – kerroin 3.30 (normaalisti 2.15!)

Jos Kroatia voittaa korkeintaan kahdella maalilla, voitat 20€ vedolla 66€ voiton.