Man United ja AC Milan tahkosivat uskomattoman ottelun: 26 rangaistuspotkua!

© Kuva: Getty Images

Manchester United ja AC Milan kohtasivat harjoitusleireillään Yhdysvalloissa tänä aamuna. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 1–1, mutta manchesteriläiset olivat vahvempia rangaistuspotkuissa.

Manchester United siirtyi ottelussa johtoon vain 12 minuutin kohdalla, kun Alexis Sanchez laittoi pallon pussiin Juan Matan esityöstä. Kuitenkin vain kolme minuuttia myöhemmin Suso niittasi pelin tasoihin.

Lisämaaleja ei varsinaisella peliajalla nähty, joten ottelussa siirryttiin rangaistuspotkuille. Pilkkukisasta kehkeytyi melkoinen trilleri. Sekä Pepe Reina että Joel Pereira ottivat oseita koppeja maalissa.

Kisa ratkesi lopulta kisan toisella kierroksella, kun vuorossa olivat 13:nnet laukojat. Unitedin Ander Herrera onnistui toistamiseen, mutta AC Milanin Franck Kessie tsippasi pallon reilusti yli Pereiran vartioiman maalin.