FC Kööpenhaminan maalivahti Jesse Joronen pelasi torstai-iltana debyyttinsä uudessa seurassaan. FCK jatkoi Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle yhteismaalein 2-1 KuPS:a vastaan.

Joronen koki hurjan yhteentörmäyksen KuPS:n Saku Savolaisen ja FCK-puolustaja Denis Vavron kanssa. Hetken aikaa Joronen joutui keräilemään ajatuksia nurmen pinnassa, mutta jatkoi sitten sitkeästi ottelua. FCK TV:n haastattelussa Joroselta kysyttiin tällistä.

– Näytät ihan soturilta, joka olisi juuri tullut kotiin sodasta. Mitä tapahtui?

– Kaksi hammasta lähti ja suu on melko tunnoton. Seuraavaksi lähden hammaslääkärille. Mutta se oli sen arvoista. Selvisimme jatkoon, mikä oli tietysti tärkeintä, Joronen vastasi, vaikka puhuminen oli selvästi hieman hankalaa.

Joronen antoi vielä selityksen, mitä tilanteessa tapahtui.

– Menin palloon ja Denis (Vavro) yritti tietysti tehdä kaikkensa hoitaakseen pallon pois, kun heidän hyökkääjä tuli myös tilanteeseen. Minun piti saada pallo pois ja jos siinä menettää pari hammasta, niin se on hinta, minkä siitä pitää olla valmis maksamaan, Joronen sanaili.

Jos et näe alla olevaa videota tilanteesta ja Jorosen haastattelua, voit katsoa sen tästä.

F.C. København

@FCKobenhavn
Jesse Joronen mistede to tænder i sin FCK-debut. Men Jesse er et mandfolk, så han spillede naturligvis videre, og han stillede også gerne op til interview efter kampen 🙊🦁🇫🇮 - SE MERE PÅ FCK.DK