Cristiano Ronaldo debytoi Serie A:ssa uuden seuransa Juventuksen paidassa lauantai-iltana, kun hallitseva mestari vieraili Perparim Hetemaj’n Chievon isännöitävänä.

Juventus nappasi lopulta 3-2 -voiton, mutta seitsemän kertaa putkeen sarjamestaruuden voittanut torinolaisseura sai taistella täydestä pistepotista aina viimeiselle minuutille saakka.

Sami Khedira vei Juventuksen jo kahden minuutin jälkeen johtoon, mutta Chievo tuli tasoihin Mariusz Stepinskin osumalla. Emanuele Giaccherini iski isännät johtoon toisen jakson alussa pilkulta. Chievon johtoasema kesti noin 20 minuuttia, kunnes Juventukseen palannut Leonardo Bonucci puski vieraat tasoihin.

Federico Bernardeschi ampui Juventuksen voittomaalin lisäajan viimeisellä minuutilla ja Juventus aloitti sarjakautensa voitolla.