Italian maajoukkueen entinen hyökkääjä Antonio Cassano uskoo, että Juventus vyöryy alkavalla kaudella jo kahdeksanteen peräkkäiseen Serie A:n mestaruuteen.

Viime kaudella Napoli laittoi kovasti hanttiin, mutta jäi lopulta neljän pisteen päähän Juvesta. ”Vanha rouva” karkasi monissa ennakoissa entistä pidemmälle kilpailijoistaan, kun se värväsi portugalilaistähti Cristiano Ronaldon Real Madridista tänä kesänä.

Myös Cassano, 36, uskoo, että Juventuksella on yhä ylivertainen pelaajamateriaali verrattuna muihin.

– Joukkueet kuten Internazionale, AS Roma ja Lazio ovat vahvistuneet. Napoli taas menetti tukipilarin Pepe Reinassa (siirtyi AC Milaniin), ja Juventus on omassa luokassaan, arvioi Cassano Il Mattinolle.

– He (Juventus) ovat kuin Usain Bolt siinä mielessä, että kun hän haluaa voittaa, hän voittaa. He voivat halutessaan voittaa Serie A:n jo helmikuuhun mennessä ja ajatella siitä eteenpäin vain Mestarien liigaa.

– Juve on kolme tai neljä vuotta muita edellä. Heidät on ohjelmoitu täysin eri tavalla kuin muut, mistä kuuluu kiitos heidän ideoille, päätöksille ja tuotoille.

Muun muassa Real Madridia ja Italian suurseuroja edustanut Cassano on ollut jo vuoden ilman joukkuetta, mutta vihjasi tämän kuun alussa, että haluaisi jatkaa vielä uraansa.