Lähteet: Luka Modricin uhkapeli tuomassa joka tapauksessa jättipalkan – tapahtui siirto tai ei

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric on ollut italialaisen Internazionalen kiikarissa. Modric on tiettävästi harkinnut jopa lähtemistä Bernabéulta, mutta taustalla saattaa olla vain uuden jatkosopimuksen saaminen.

Kroatian maajoukkueessa MM-kisoissa upeasti pelannut Modric on nimittäin lehtitietojen mukaan saamassa uuden, rahakkaan jatkosopimuksen Real Madridilta. Seura haluaa pitää kiinni tähtipelaajastaan ja espanjalaisen Marcan mukaan mies olisi saamassa 6,5 miljoonan euron vuosipalkan.

Italialaisen SportMediasetin mukaan jatkosopimus nostaisi Modricin palkan jopa 13 miljoonaan euroon.

Inter olisi tarjoamassa Modricille noin kymmenen miljoonan euron vuosipalkkaa, jos keskikenttäpelaaja siirtyisi Italiaan. Sopimukseen kuuluisi myös mahdollisuus siirtyä Inter-sopimuksen jälkeen Kiinaan tienaamaan.

Näillä näkymin Modric olisi kuitenkin jäämässä Madridiin ja tekemässä seuran kanssa uuden jatkosopimuksen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!