Paul Pogban ja José Mourinhon välisestä kitkasta on kuiskittu jo kuukausikaupalla, vaikka Mourinho vakuutteleekin välien olevan kunnossa. Lauantaina Manchester United jäi 1-1 -tasapeliin Wolverhamptonin kanssa kotikentällään. Pogba otti pelin jälkeen vahvasti kantaa hyökkäävämmän pelitavan puolesta, joten aika näyttää, onko näillä kommenteilla vaikutusta ranskalaisen asemaan Mourinhon papereissa.

– Meidän pitäisi pelata paljon paremmin Wolvesia vastaan, Pogba totesi pelin jälkeen Goalin mukaan.

– Kun olemme kotona, meidän pitää hyökätä, hyökätä ja hyökätä. Sellainen on Old Trafford. Täällä on hyökättävä. Joukkueet säikähtävät, kun he näkevät Manchester Unitedin hyökkäävän ja hyökkäävän.

– Se oli virheemme lauantaina. Olemme pelanneet kolme peliä kotona, ja saaneet niistä neljä pistettä. Se ei riitä.

United on viikonlopun kierroksen jälkeen Valioliigassa sijalla seitsemän, jo kahdeksan pistettä sarjakärki Liverpoolista jääneenä. Sitä Pogba ei osannut sanoa, miksei United kyennyt luomaan enempää vaaranpaikkoja Wolvesia vastaan.

– En osaa sanoa, koska minä olen pelaaja. Ei se minusta johdu.

– En osaa sanoa, koska en ole manageri, mutta totta kai meillä pitäisi olla enemmän pelitapavaihtoehtoja. Niin minä asiasta ajattelen – meidän pitää liikkua paremmin ja enemmän.