Kaudella 2016 Veikkausliigan maalikuninkuuden 17 osumallaan voittanut Roope Riski debytoi sunnuntaina uuden joukkueensa AO Xhania Kissamikosin paidassa. 27-vuotias suomalaishyökkääjä pelasi 73 minuuttia ja viimeisteli ensimmäisellä puoliajalla joukkueelleen 2-1 -johtomaalin. Riskille nostettiin pelissä myös varoitus.

Riskin ensiesiintyminen tapahtui Kreikan cupin ottelussa vieraskentällä Ermionidas-Ermistä vastaan. Pelistä muodostui varsin erikoislaatuinen, sillä siinä nähtiin peräti kymmenen maalia. Kissamikos eteni cupissa 32 parhaan joukkoon voittonumeroin 7-3.

Seuraavaksi Kreikan cupissa on vuorossa kahdeksan lohkoa sisältävä lohkovaihe. Lohkovaiheeseen mukaan tulevat myös maan pääsarjan Superliigan joukkueet.