Kun Arsène Wenger sai väistyä keväällä 22 kauden jälkeen Arsenalin managerin tehtävästä, moni odotti kokeneen ranskalaisen löytävän piankin uuden työpaikan. Eläkkeelle jäämisellä kun Wenger ei ole missään vaiheessa vihjaillut.

Huhuja on tullut ja mennyt, muuta niin vain vajaat viisi kuukautta myöhemmin Wenger on edelleen oloneuvoksena. Mieli ei ole silti vieläkään muuttunut.

– Olen huono jalkapalloeläkeläinen. En ole lopettanut 35 vuoden aikana työskentelyä tällä tasolla. Ehkä pari-kolme kuukautta lepoa tekee hyvää terveydelleni, mutta sitten haluan taas jatkaa, Wenger totesi Bildille lauantaina, entisen suojattinsa Per Mertesackerin jäähyväisottelun yhteydessä.

Veteraaniluotsin työpöytä on täyttynyt tarjouksista, ja viimeistään talven jälkeen hän aikoo palata taas työelämään. Bundesliigahommia Wenger pitää epätodennäköisenä, mutta muuten avoinna ovat vielä vaihtoehdot lähes laidasta laitaan.

– En voi sanoa, mitä jatkossa teen, koska en tiedä sitä vielä itsekään.

[readmore from=Wenger-Arsene]

– Urani jatkuu, mutta en tiedä, missä tehtävässä. Se voi olla kotikylässäni, Japanissa tai missä vain.

Maajoukkuevalmentamistakaan Wenger ei sulje pois, mutta todennäköisesti mieli halajaa enemmän seurajoukkuetöiden pariin.

– Ongelma on, että viikonloppuisin sitä tarvitsee huumeensa. Kun sen menettää yhdessä päivässä, on askel vaikea, kuten kaikkien muidenkin huumeiden kohdalla, Wenger kuvailee.