Kaksi pitkää vuotta takana – Roman Eremenkon pelikielto päättyy vihdoin

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Huomenna se tapahtuu: Roman Eremenko on vihdoin vapaa mies pelaamaan.

31-vuotias Eremenko sai lokakuussa 2016 kahden vuoden pelikiellon jäätyään kiinni doping-testissä. Eremenko antoi positiivisen, kokaiinia sisältäneen näytteen 14.9.2016 Mestarien liigan ottelun Bayer Leverkusen-TsSKA Moskova yhteydessä.

Eremenko on pitänyt pelikieltonsa aikana kuntoaan yllä, ja kesällä hän teki sopimuksen TsSKA:n paikalliskilpailijaan, Moskovan Spartakiin. Joukkueharjoitukset Eremenko sai aloittaa kaksi kuukautta sitten.

Eremenkon ensimmäinen mahdollinen ottelu voi olla Spartakin sunnuntainen vierailu Yenisey Krasnojarskin kotikentälle Venäjän pääsarjassa. Yenisey on sarjassa viimeisenä. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 11.30.

Huuhkajiin Eremenkoa ei vielä ainakaan lokakuun maaotteluihin ole valittu, eikä mies itse ole vastannut kysymykseen siitä, haluaako hän vielä jatkaa maajoukkueuraansa.

Ennen marraskuun maaotteluita Spartak pelaa Yenisey-ottelun lisäksi vielä seitsemän muutakin peliä, joten pelituntumaa voisi olla mahdollista saada. Vastaan näissä otteluissa tulee Venäjän Valioliigassa Arsenal Tula, Rubin Kazan, Ural ja Ufa, Venäjän cupissa Anzhi Makhackhala sekä Eurooppa-liigassa Glasgow Rangers kahteen otteeseen.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliPS Kemi vahvisti Hannahin potkut – ”Ei ollut muuta mahdollisuutta”
Seuraava artikkeliBritti- ja saksalaisfutis vyöryy Ylen kanaville – Lukas Hradecky jo pian tulessa