Real Madrid on kärsinyt viime aikoina poikkeuksellisista maalintekovaikeuksista. Kun Marcelo teki lauantaina 1-2 -kavennuksen Levanten verkkoon, päätti se peräti 8 tuntia ja minuutin kestäneen kuivan kauden. Jakso oli koko Realin seurahistorian toiseksi pisin pätkä ilman maaleja.

Cristiano Ronaldo jätti kesällä seuran yhdeksän palvelusvuoden jälkeen, eivätkä Karim Benzema, Gareth Bale, Marco Asensio ja Mariano ole pystyneet vastaamaan huutoon toivotulla tavalla. Erityisen huolissaan ollaan Marco Asensiosta, sillä mieheltä odotettiin tällä kaudella lopullista läpimurtoa vastuurooliin. Nyt Asensio on pelannut kuukauden ilman maaleja.

On hyvin odotettavaa, että Real tulee vahvistamaan hyökkäystään, kunhan tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Tiempo de Juego -ohjelmassa sunnuntai-iltana puhunut Manolo Lama kertoi, että Realin ykköskohde hyökkääjävahvistukseksi ei olekaan ihan kuka tahansa, vaan itsensä Zlatan Ibrahimovic.

37-vuotias Ibrahimovic voisi siirtyä teoriassa Realiin myös pätkäsopimuksella tammikuun alusta maaliskuulle, sillä tuona ajankohtana MLS:ssä ei pelata. Ibrahimovicilla on voimassaoleva sopimus LA Galaxyn kanssa.