Suomen joukkueen cheerleader, maalivahti Lukas Hradecky oli tyytyväinen päästyään jälleen huudattamaan kannattajia Kreikka-ottelun jälkeen.

– Aina yhtä hienoo se on. Me ollaan omat tappiomme ja huonot hetkemme käyty läpi; kiva ollut päästä useastikin nauttimaan näistä viime aikoina.

Mistä viime aikojen hyvät tulokset sitten tulevat?

– Tällä pelillä sen ansaitsee. Isolla sydämellä jätkät pelaa, ja nyt on tullut vähän myöskin muita elementtejä sen rinnalle. Tänään pallo pysyi hyvin jaloissa, ja vaikka Kreikka ei ollut ihan se mitä me odotettiin, ei se poista sitä faktaa että jätkät hoiti homman hienosti kotiin.

Maalivahdin kommentti neljänteen perättäiseen nollapeliin irtosi rentoutuneen turkulaisella aksentilla.

– Ei oo hirveest’ ollu hommia. Varmaan neljässä ottelussa olen joutunut neljä kertaa torjumaan. Se kertoo siitä, miten vaikeaa vastustajilla on ollut meitä vastaan.

– Oisha se hienoo hoitaa koko lohko nollapeleillä, Hradecky hymähtää.

Kreikka todella oli heikompi kuin odotettiin.

– Onnistuttiin niiden vahvuuksien blokkaamisessa. Kreikka haki palloa (Konstantinos) Mitrogloulle, joka oli aika laiskalla päällä. Paukku ja Joona hoiti kaikki pääpallot – en tiedä mikä taktiikka se on vastustajalta laittaa sinne sitä korkeet’ kynttilää; aika hyvällä prosentilla ne ottaa ne, kiitteli veskari Paulus Arajuuren ja Joona Toivion topparityöskentelyä.

Lähde: Huuhkaja-TV