Juventus kärsi dramaattisen tappion kotikentällään Mestarien liigassa Manchester Unitedille keskiviikkona maalein 1-2. United nousi aivan ottelun loppuhetkillä tasoihin ja ohi.

Lue ottelusta lisää tästä.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri oli suorastaan ihmeissään Unitedin noususta.

– Tämä tappio on pettymys, koska joukkue pelasi hyvin. Meidän pitää parantaa viimeistelyä, koska emme ikinä onnistu tappamaan pelejä, kun peli on kontrollissa, Allegri sanoi ottelun jälkeen Sky Italialle.

Cristiano Ronaldo vastasi Juventuksen ainokaisesta. Ronaldon osuma olikin todella kaunista katsottavaa. Leonardo Bonucci lähetti pystypallon omalta kenttäpuoliskolta ja Ronaldo laukoi suoraan ilmasta pallon tarkasti ja voimalla oikeaa tolppaa hipoen maaliin.

– Ronaldon maali oli erityislaatuinen, mutta meillä oli niin monta tekopaikkaa. Jos olisimme ne hyödyntäneet, olisimme tehneet kolme tai neljä maalia ensimmäisellä puoliajalla, Allegri harmitteli.

United hyödynsi ottelun lopussa erikoistilanteet murhaavalla prosentilla. Ensin Juan Mata tykitti vaaapotkusta lähes boksin reunalta näyttävällä laukauksella pelin tasoihin ja vain hetkeä myöhemmin Matan vasemmalta laidalta tullut keskitys pomppi lopulta Bonuccista Juven omaan maaliin.

Allegrin mukaan 79. minuutilla sisään vaihdettu Marouane Fellaini muutti pelin kuvan.

– Tiesimme, kun Fellaini tuli sisään, että emme voi antaa yhtään vapaapotkua, mutta olemme tehneet sitä aivan liikaa tällä kaudella, annamme helppoja vapaapotkuja vastustajalle.

– Ainoa tapa, miten Manchester United saattoi ikinä tehdä maalin, oli erikoistilanteesta, ja annoimme heille ne mahdollisuudet, Allegri harmitteli.

Juventus on yhä lohkon kärjessä, joten jatkopaikka on täysin omissä käsissä. Unitedin voitto tarkoitti kuitenkin sitä, että taistelu lohkovoitosta on vielä auki.

– Olemme joka tapauksessa lohkon kärjessä. On ymmärrettävää, että meillä on voitto ja tappio Man Unitedista, vaikkakaan ei ehkä pelitapahtumien mukaan.

– Uskon, että tämä tekee meillä hyvää pitkässä juoksussa, koska meidän pitää oppia olla nukahtamatta tällaisissa tilanteissa. Näin, että United pelasi samalla tavalla Valioliigassa viime viikonloppuna. He eivät tehneet juuri mitään 80 minuuttiin ja sitten he voittivat hyvin samoissa olosuhteissa, Allegri totesi.

Lähde: Football Italia