Onnistuuko Huuhkajat upeassa tempussa? – Jere Urosella tuore kokemus muistissa: ”Se oli aika hienoa”

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Huuhkajat kohtaa torstai-iltana Nations Leaguessa pakkovoiton edessä olevan Kreikan, jolla on heikkojen esitystensä takia niskassaan myös armottoman kotiyleisön paineet.

Kreikka tarvitsee ottelusta runsasmaalisen voiton, sillä yhden maalin tappiokin riittäisi Huuhkajille lohkovoiton varmistamiseen. 0-2-tappio Tampereella on varmasti myös kreikkalaisten fanien mielissä, joten tahmea alku otteluun voi kääntää kotiyleisön nopeasti omaa joukkuettaan vastaan. Huuhkajien puolustaja Jere Urosella on vastaavasta tilanteesta tuore kokemus seurajoukkueessaan Genkissä.

– Pari viikkoa sitten itse asiassa viimeksi. Pelattiin Turkissa Besiktasia vastaan vieraspelissä. Totta kai paljon rahaa käytetty. Joukkue isoja maailmantähtiä täynnä, jotka vetävät isoa liksaa. Me mentiin sinne nuoren ja nälkäisen joukkueen kanssa, pelattiin todella hyvä peli ja voitettiin 4-2.

– Tuntui, että parinkymmenen minuutin jälkeen sieltä kuului jo ekat vihellykset. Se on kuitenkin aikamoinen luola mennä pelaaman, todella äänekäs ja hyväfiiliksinen stadikka, Uronen kertoo.

Turkkilaisyleisö osoitti turhautumisensa kotijoukkueelleen, mutta urotyön tehneet vierailijat saivat pelin jälkeen suosionosoitukset.

– Se oli aika hienoa, että kun pelin jälkeen mentiin kiittämään meidän faneja, niin kaikki ihmiset joita siellä oli vielä jäljellä nousivat seisomaan ja taputtivat meille myös. Oli hienoa saada meidän nuoren joukkueen kanssa sellainen kokemus, Uronen muistelee.

Huuhkajat lähtee torstain otteluun jatkamaan voittoputkeaan. Samalla Ateenan olympiastadion voidaan muuttaa Suomen kotikentäksi.

– Tiedän, että se on mahdollista ja tiedän että sitä on tapahtunut ennenkin. Lähdetään siitä, että me pystytään pelaamaan meidän peliä niin hyvin kuin Tampereellakin ja saadaan siitä meille vähän niin kuin kotipeli, Uronen toteaa.

Kreikan ja Suomen välinen Nations Leaguen ottelu alkaa torstaina 15.11. kello 21.45. Viasatin studiolähetys, jossa mukana ovat mm. Mika Kottila ja Pasi Rautiainen, alkaa jo kello 21. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalta, suoratoistopalvelu Viaplaysta tai Viafreessä.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliHonka nappasi HJK-lupauksen ja kovia tekijöitä hyökkäyspäähän
Seuraava artikkeliHuuhkajilla elämänsä tilaisuus – Pasi Rautiainen ennakoi: ”Juomat, kaunis seura ja ilmakin on kunnossa, mutta se viimeinen asia…”