Paris Saint-Germain voitti keskiviikkona Liverpoolin Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa 2-1. Ottelu pelattiin Ranskassa Parc des Princes’llä.

PSG aloitti ottelun todella vahvasti ja sai palkinnon painostuksestaan vajaan vartin tienoilla. Liverpoolin toppari Virgil van Dijkin purku epäonnistui pahanpäiväisesti ja pallo tippui suoraan PSG-pakki Juan Bernatin jalkoihin. Espanjalaispuolustaja siirsi pelivälineen oikealle jalalleen ja tykitti sen matalalla kudilla etukulmaan. 1-0.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
PSG:n laitapakki Juan Bernat laittaa pallon verkkoon ohi Liverpoolin veskarin Alissonin. Isännät 1-0-johtoon Pariisissa. #UCLfi

Kymmenisen minuuttia myöhemmin pariisilaiset saivat kiittää jalkapallojumalia siitä, että he eivät joutuneet vajaalle. Marco Verratti liukui napit edellä Joe Gomezia sääreen ja sai keltaisen kortin. Joku toinen tuomari olisi voinut ajaa italialaisen uloskin.

PSG:n Marco Verrattille keltainen kortti holtittomasta taklauksesta. Punaisen paikka?🤔 #UCLfi

PSG jatkoi kuitenkin vyörymistä kohti Liverpoolin maalia. Kotijoukkue ryöväsi pallon Liverpoolilta omalla puoliskollaan ja lähti vauhdilla toiseen päätyyn. Neymar laittoi Kylian Mbappén vauhtiin vasemmalle laidalle, Mbappé haki syötöllä maalin edustalta Edinson Cavania, joka ei onnistunut ujuttamaan palloa ohi Liverpool-vahti Alisson Beckerin. Neymar oli kuitenkin valppaana paikalla ja laittoi paluupallon sisään. 2-0.

PSG vahvassa vedossa Pariisissa: Kylian Mbappe rakentaa, ja Neymar sijoittaa pallon maaliin. PSG – Liverpool tilanteessa 0–2. #UCLfi

Neymar is Brazil's top dog in the #UCL⚽️

Liverpool pääsi otteluun mukaan hieman ennen taukovihellystä rangaistuspotkutuomion avulla. Ángel Di María liukui Sadio Manélta jalat alta rangaistusalueella. Erotuomari näytti ensin tilanteesta kulmapotkua, mutta korjasi pian tuomionsa pilkuksi. Pallon taakse asteli James Milner, joka sijoitti pelivälineen varmasti sisään. 2-1.

Liverpool tulee mukaan peliin! James Milner laittaa rankkarin vuorenvarmasti ohi PSG:n Gianluigi Buffonin! PSG – Liverpool tauolle tilanteessa 2–1. #UCLfi

PSG toimitti pallon verkkoon heti toisen jakson alussa, mutta tilanteesta vihellettiin paitsio, ja Marquinhosin tuuletukset päättyivät oitis.

Toisella puolikkaalla PSG oli huomattavasti passiivisempi hyökkäyssuuntaan puolustaessaan johtoaan, mutta ei Liverpoolkaan maalipaikoilla juhlinut.

Paris Saint-Germain siirtyi voitolla Liverpoolin ohi C-lohkossa toiseksi. Napoli voitti omassa pelissään Belgradin Punaisen tähden 3-1, ja joukkue jatkaa lohkokärjessä.

Lohkon päätöspäivään lähdettäessä tilanne on seuraava: Napoli johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä, PSG on toisena kahdeksalla pisteellä, Liverpool kolmantena kuudella pisteellä ja Belgradin Punainen tähti viimeisenä neljällä pisteellä.

Liverpool isännöi viimeisessä lohkopelissä Napolia Anfieldilla ja PSG matkaa Belgradin Punaisen tähden vieraaksi.