Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel kuvaili joukkueensa 2-1-voittoa Liverpoolista ”upeaksi” tulokseksi.

PSG:n mahdollisuudet jatkopaikkaan olisivat kadonneet taivaan tuuliin, jos se olisi hävinnyt eilen Liverpoolille, koska lohkokärki Napoli voitti omassa pelissään Belgradin Punaisen tähden. Jos vielä Liverpool olisi voittanut, PSG olisi jäänyt yli kolmen pisteen päähän sekä siitä että Napolista päätöspäivälle lähdettäessä.

Nyt pariisilaiset ovat C-lohkossa toisena, pisteen päässä Napolista ja kaksi pistettä Liverpoolia edellä. Viimeisessä lohkopelissään PSG matkaa jumbojoukkue Belgradin Punaisen tähden vieraaksi.

– Olimme erittäin tyytyväisiä ja me osoitimme, että me pystymme kilpailemaan Liverpoolin kaltaisen joukkueen kanssa, jolla on hyvä henki päällä, kommentoi Tuchel RMC Sportille.

– Se oli mahtava haaste. Pelaajani osoittivat sen. Tämä oli mahtava voitto huippuesityksellä.

– Ilman mahtavaa puolustamista ja joukkuepelaamista ei voi voittaa. Me teimme kovaa töitä, ja tulos oli upea.

Myös PSG:n seurapresidentti Nasser Al-Khelaifi oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Olen todella tyytyväinen pelaamiseemme. Näytimme todelliset kasvomme. Monet ihmiset mediassa puhuivat projektistamme ja me näytimme joukkueemme oikeat kasvot.

– Tämä oli loistava vastaus kaikille. Se ei ollut helppoa. Liverpool on mahtava joukkue, jolla on mahtavia pelaajia. Tämä oli hieno ottelu kaikille, myös kannattajille.

– Minusta Tuchel on maailman paras valmentaja, ja hän osoitti sen tänään.