Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel epäili, että Liverpoolin manageri Jürgen Klopp yritti suunnata huomion muualle ryhmänsä esityksestä joukkueiden kohdattua Mestarien liigassa.

PSG voitti Liverpoolin 2-1 ja nousi kahdella pisteellä sen ohi C-lohkon taulukossa, kun kaikilla joukkueilla on yksi peli jäljellä. Liverpool kohtaa päätöspäivänä lohkokärki Napolin ja PSG matkaa jumbojoukkue Belgradin Punaisen tähden vieraaksi.

Kloppin mukaan PSG:n kaatuilu ja teatraalisuus sai Liverpoolin pelaajat näyttämään ”teurastajilta”. Kloppin joukkue otti illan kahdeksasta keltaisesta kortista itselleen kuusi.

Tuchelin mukaan Klopp halusi kääntää keskustelun muualle itse olennaisesta eli pelistä.

– Minusta se ei ollut niin iso ongelma. Pelasimme viisi minuuttia lisäaikaa, meitä rikottiin paljon, sanoi Tuchel FourFourTwon mukaan.

– Ei ole pakko rikkoa, jos on yhden maalin tappiolla, mutta he tekivät 10 rikettä viidessä minuutissa.

– En halua edes puhua siitä, koska minusta se ei ole puhumisen arvoinen aihe.

– Kun häviän isoja pelejä, olen vihainen ja välillä haluan puhua asioista vain, jotta voisin viedä huomion johonkin muualle, pois joukkueestani.

– Minäkin teen sitä, mutta se ei ole minun ongelmani. Teidän on kysyttävä siitä Jürgeniltä. Minä kuulin, että hänellä on mielipiteensä siitä, ja se on ok. Minä puhun pelistä.