Paris Saint-Germainin alustavien tietojen mukaan hyökkääjät Neymar ja Kylian Mbappé eivät loukkaantuneet vakavasti maaottelutauolla, mutta kaksikon kuntoa testataan vielä tarkemmin.

Kummatkin hyökkääjät joutuivat tiistaina jättämään pelinsä maajoukkuepaidassa kesken loukkaantumisten takia. Brasilian kapteeni Neymar reväytti oikean jalan lähentäjälihaksensa ystävyysottelussa Kamerunia vastaan, ja hänet otettiin vaihtoon. Sama kohtalo koetteli Mbappéa, joka otettiin olkapäävamman takia sivuun ystävyysottelussa Uruguayta vastaan.

Sekä Neymar että Mbappé kuntouttavat vammojaan kahden päivän ajan ennen kuin loukkaantumisten vakavuus arvioidaan uudelleen, kertoo PSG tiedotteessaan.

Pariisilaisjoukkue on Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä ylivoimaisessa johdossa voitettuaan kaikki 13 peliään. PSG kohtaa seuraavassa sarjaottelussaan Toulousen lauantaina.

Neymarille ja Mbappélle olisi toden teolla tarvetta ensi keskiviikkona, kun PSG kohtaa Mestarien liigassa Liverpoolin. PSG on lohkossaan kolmantena. Pariisilaiset voivat unohtaa haaveensa jatkopaikasta, jos he häviävät oman pelinsä ja lohkokakkonen Napoli voittaa samaan aikaan keskiviikkona Belgradin Punaisen tähden.