Zlatan Ibrahimović ei saa pitää kuvia itsestään kotona esillä – ”Vaimoni ei anna”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!

Los Angeles Galaxyn ruotsalaishyökkääjää Zlatan Ibrahimović voinee kuvailla itsevarmaksi jalkapalloilijaksi.

Euroopan suurseuroja kiertäneen Ibrahimovićin, 37, suusta on kuultu vuosien varrella useita lentäviä lauseita, jotka jäävät varmasti elämään historiaan ikiajoiksi.

Hän on usein myös todistanut olevansa kovien puheidensa mittainen mies. Ibrahimović on Ruotsin A-maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä 62 osumallaan. Hän on Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kanssa ainoa aktiivipelaaja, joka on tehnyt urallaan yli 500 maalia.

Välillä ruotsalaistähden egoistiset eleet voivat olla joillekin liikaa. Ibrahimović kertoi BBC:n haastattelussa, että hänen vaimonsa Helena Seger kielsi häntä sisustamasta perheen kotia hyökkääjän omilla kuvilla. Yhdellä taululla on kuitenkin poikkeuslupa olla esillä.

– Vaimoni ei anna minun pitää kuvia itsestäni esillä. Hän sanoo, että ”Sinusta puhutaan jo tarpeeksi, enkä halua nähdä sinua seinillä. Riittää, että näen sinut oikeassa elämässä”.

– Seinällä on yksi kuva jaloistani. Ne ovat tuoneet meille omaisuutemme. Se on muistutus perheellemme – ei pelkästään minulle – siitä, mitä meillä on. Ne loivat tämän koko tilanteen, koko tämän hullunmyllyn ympärilleni – nämä kaksi jalkaa.

– Pelaan tätä kaunista lajia jaloillani. Me emme välitä, vaikka ne olisivat rumat varpaat. Me laitamme ne seinälle muistutukseksi. Meillä on ruokaa pöydässä näiden jalkojen takia, joten niitä tulisi suudella joka päivä – no ei sentään, kunhan vitsailen. Jokaisen maailman jalkapalloilijan varpaat ja jalat ovat rumat. Se ei ole kaunista.

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!