Zlatan Ibrahimović palaa PSG:hen vain yhdellä ehdolla: ”Ei muita vaihtoehtoja”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović teki lähtemättömän vaikutuksen Paris Saint-Germainiin, kun hän pelasi seurassa vuosina 2012-2016.

Nykyään Major League Soccerin Los Angeles Galaxya edustavan Ibrahimovićin, 37, mukaan PSG haluaa hänet yhä palvelukseensa, mutta ruotsalaistähti ei ole valmis palaamaan Pariisiin ennen uransa päättymistä.

– PSG haluaa minut seuraan töihin, kertoi Ibrahimović L’Equipen haastattelussa.

– Jos menen takaisin PSG:hen, menen sinne pomoksi. En mihinkään muuhun rooliin. Se on ainoa keino saada minut palaamaan. Minulle ei ole muita vaihtoehtoja, mutta se ei ole nyt ajankohtaista. Olen aktiivipelaaja ja haluan yhä pelata. Ilmoitan maailmalle aikeistani, kun päätän, mitä haluan tehdä.

Ibrahimovićin on huhuttu palaavan Eurooppaan menestyksekkään MLS-debyyttikauden jälkeen. Hän purki maaliskuussa sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa ja siirtyi Galaxyyn, jolle hän iski 22 maalia MLS:ssa. Ruotsalaiskonkari kertoi hiljattain olevansa tyytyväinen elämään Kaliforniassa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!