Ruotsalaisesta supertähdestä Zlatan Ibrahimovicista on julkaistu uusi kirja ”Jag är fotboll” (Minä olen jalkapallo). Kirjassa Ibrahimovic paljastaa, että hänet myytiin AC Milanista PSG:hen kesällä 2012 vastoin hänen tahtoaan.

AC Milanin silloinen seurajohtaja Adriano Galliani oli luvannut Ibrahimovicille, ettei häntä myytäisi mistään hinnasta.

– Galliani vahvisti minulle: ”Sinun ei tarvitse huolehtia, Zlatan, me emme myy sinua”.

Muutama viikko sen jälkeen Zlatan sai puhelun agentiltansa Mino Raiolalta.

– ”Leonardo soittaa sinulle”, Mino sanoi. Mietin, että kuka on Leonardo ja kysyin häneltä. Sitten hän (Raiola) jatkoi: ”Leonardo on PSG:n urheilujohtaja.” Sen jälkeen sanoin Minolle: ”Kuuntele, en aio vastata. En ole lähdössä minnekään, Galliani lupasi minulle, ettei myy minua.” Sen jälkeen Mino vain totesi: ”Niin, minä tiedän, mutta he ovat jo myyneet sinut”, Zlatanin tuoreessa kirjassa kerrotaan.

Ibrahimovic kertoo kirjassaan, että hän latoi sopimusneuvotteluissa kovat ehdot pöytään, jotta siirtyisi Pariisiin.

– Sanoin Helenalle (Ibrahimovicin vaimo), etteivät he ikinä tulisi hyväksymään ehtoja, ei mitään mahdollisuuksia. Mutta vain 20 minuuttia myöhemmin Mino soitti minulle uudelleen ja sanoi vain: ”Saat kaiken”.

– Sen jälkeen ei ollut paluuta ja sanoin Minolle, että valmistelee kaiken, koska olen mies, joka pitää sanansa. Kun sanon jotain, seison sen takana, Zlatan kertoo kirjassa.

Lähde: Aftonbladet