Serie A: n kärkipaikkaa tutusti pitävä Juventus oli lähellä kärsiä tappion sitä yli 20 pistettä perässä sarjassa olevan Atalantan vieraana.

Vanha Rouva siirtyi onnekkaasti johtoon jo toisella peliminuutilla, kun pallo painui isäntien verkkoon omasta pelaajasta. Sitten alkoi kuitenkin Atalantan vaihe.

Duvan Zapata tasoitti lukemiksi 1-1, ja toisen jakson alkajaisiksi Juventuksen Rodrigo Bentancur nappasi toisen varoituksensa. Atalanta siis miesyivoimalle. Zapatan illan toinen osuma syntyi kolmea minuuttia myöhemmin.

Cristiano Ronaldo otti Sami Khediran paikan kentällä vähän tunnin pelin jälkeen, ja puski kulmapotkusta joukkueelleen tasoituksen, oltuaan kentällä vajaan vartin.

Ottelu päättyi tasalukemiin 2-2, mikä tarkoittaa, että Juven sarjajohto toisena olevaan, myöhemmin illalla kierroksen pelinsä pelaavaan Napoliin nähden on yhdeksän pistettä. Atalantalle tasuripiste toi sarjasijan 7.