Liverpoolin kausi on ollut loistava. Seura johtaa Valioliigaa neljän pisteen erolla Manchester Cityyn, ei ole hävinnyt vielä kertaakaan Valioliigassa ja eteni Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Jürgen Klopp ei kuitenkaan mieti mahdollista jatkosopimusta. Saksalaisella on vielä nykyistä sopimustaan jäljellä kolmen ja puolen vuoden ajan, mutta jatkosopimus olisi ennemminkin vain palkankorotus kuin automaattinen pidempi sopimus.

– En halua ajatella niin pitkälle. Ihmiset puhuvat kuitenkin siitä, jos minun jatkosopimuksestani kirjoitetaan jo nyt, Klopp totesi lehdistötilaisuudessa.

– Kaikki on tällä hetkellä hyvin, mutta silti ”Klopp ei ole voittanut mitään” -lause pitää paikkansa. Se on osa totuutta. En ole voittanut Liverpoolissa pokaaleita. Meidän ei pidä ajatella vuoteen 2022 saakka, sinne on vielä pitkä matka.

– Ensi kesänä varmasti ihmiset sanovat, että minun on poistuttava tästä seurasta jos voitamme jotain, koska emme tule sen jälkeen enää ikinä voittamaan mitään. Sitten on varmasti muita ihmisiä, jotka sanovat, että minun on lähdettävä, koska emme voittaneet tällä kaudella mitään.