Liverpoolin manageria Jürgen Kloppia ei kiinnostanut vastata Manchester Unitedin ranskalaistähteä Paul Pogbaa koskeviin kysymyksiin.

Joukkueet kohtaavat sunnuntaina Valioliigassa, ja Pogba on ollut runsaasti esillä ennen ottelua. Läpi kauden on huhuttu ranskalaisen lähtöaikeista ja siitä, miten Pogba ja Unitedin manageri José Mourinho eivät tule parhaalla mahdollisella tavalla toimeen.

Edellisessä kahdessa Valioliigan ottelussa Pogba ei ole ollut Unitedin avauskokoonpanossa. Hän tuli vaihdosta sisään 2-2-tasapelissä Arsenalia vastaan, mutta ei pelannut lainkaan 4-1-voitossa Fulhamia vastaan.

Kloppilta kysyttiin mielipidettä Pogbasta, mutta hän ei lämmennyt aiheelle. Saksalaismanageri heitti toimittajalle takaisin, että kysyttiinkö Mourinholta Liverpoolin pelaajista Manchester Unitedin lehdistötilaisuudessa.

– En tiedä, paljonko kysytte Mourinholta meidän pelaajistamme. Kysyykö joku häneltä Giorginio Wijnaldumista? Olen varma, että ei! sanoi Klopp FourFourTwon mukaan.

– Mitä voin sanoa? Paul Pogba on maailmanluokan pelaaja. Muuta en voi sanoa. Hän on Man Unitedin pelaaja, joten meidän on varauduttava myös häntä varten.

Kloppilta kysyttiin myös, haluaisiko hän valmentaa Pogbaa tulevaisuudessa, mutta hän ei tarttunut toimittajan syöttiin.

– Tiedät minua paremmin, mitä tapahtuu, jos vastaan sinulle tuohon kysymykseen. Joten en vastaa! Se olisi siistiä, jos saisit artikkelin siitä. ”Klopp kieltäytyy vastaamasta!”