Mestarien liigaa ilmaiskanavalla tiistaina – huippuottelussa valtavat panokset

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Mestarien liigan televisiointioikeudet siirtyivät täksi kaudeksi kokonaisuudessaan C Morelle, ja Ylen vuosikausia kestänyt perinne tiistain ilmaiskanavan ottelusta päättyi. Ensi tiistaina 11. joulukuuta Mestarien liigaa on nähtävissä kuitenkin myös maksutta, ja peräti kahden pelin verran.

Sub-kanava näyttää ensi tiistaina suorana lähetyksenä kello 19.55 alkavan Galatasaray-Porto -ottelun, sekä kello 22 alkaen kierroksen ehdottoman helmen, Liverpool-Napolin.

Alkuillan ottelun selostaa Lauri Kottonen. Pelin ennakkostudio alkaa jo kello 19.30. Vierasjoukkue Porto on jo lohkovoittonsa vamistanut, mutta Galatasaray pelaa edelleen lohkon kolmospaikasta ja jatkamisesta keväällä Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Voitolla turkkilaisten kolmossija varmistuu.

Myöhempää ottelua selostavat paikan päältä Tuomas Virkkunen ja Petri Pasanen. Liverpoolin on pakko voittaa lohkojohtaja Napoli, jotta se selviytyisi pudotuspeleihin. Napolillakaan ei ole tappioon varaa, sillä jatkopaikkaa kärkkyy myös PSG. Koko kolmikko on ennen päätöskierrosta kolmen pisteen sisällä.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliDortmund valmistautuu tähtilaiturinsa myyntiin – seuraajan hankinta jo loppusuoralla
Seuraava artikkeliSuuri suomalainen pelaaja jokaiselta itsenäisyyden vuosikymmeneltä – Hyvää itsenäisyyspäivää, Suomi!