Mestarien liigan huippuottelussa myös suomalaisedustusta – 9-vuotias Saana mukana saattojoukoissa

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 235 euroa!

Jos aiot seurata tänä iltana Ajaxin ja Bayern Münchenin välistä Mestarien liigan E-lohkon kärkikamppailua, niin vastaanottimen ääreen kannattaa asemoitua jo hyvissä ajoin. Ottelun alla kentällä nähdään nimittäin myös suomalaisväriä.

9-vuotias Saana Kuosmanen voitti C Moren kilpailussa matkan Amsterdamiin ja pääsee paitsi katsomaan ottelua paikan päällä, niin myös saattamaan kentälle ottelun tuomaristoa. Ottelun päätuomari on ranskalainen Clément Turpin, joka on jakanut oikeutta myös kaksissa miesten arvokisoissa, viime kesän MM-kisat mukaan lukien.

Ottelun selostavat paikan päältä C Morelle Tuomas Virkkunen ja Petri Pasanen, joka palaa siis vanhalle kotistadionilleen.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 235 euroa!