Paris Saint-Germainin voittoputki Ranskan Ligue 1:ssä jäi lopulta 14 ottelun mittaiseksi.

PSG voitti kauden alusta lähtien 14 ensimmäistä peliään maalierolla 46-7. Sunnuntaina pariisilaiset kärsivät ensimmäisen pistemenetyksensä, kun he pelasivat Bordeaux’n vieraana 2-2-tasapelin.

Paris Saint-Germain johti sunnuntain ottelua kahteen otteeseen Neymarin ja Kylian Mbappén maaleilla, mutta Bordeaux taisteli kahdesti tasoihin Jimmy Briandin ja Andreas Corneliusin osumilla.

PSG johtaa yhä sarjaa 14 pisteen erolla Montpellieriin.

Pariisilaisia koeteltiin sunnuntaina muullakin tavalla kuin voittoputken päättymisellä. Viimeksi maaottelutauolla loukkaantumisen kärsinyt tähtihyökkääjä Neymar otettiin Bordeaux’ta vastaan 57. minuutilla vaihtoon jonkin vaivan takia.

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel epäili, että kyseessä saattaisi olla sama vamma, joka vaivasi brassihyökkääjää maaottelutauolla. Tuolloin Neymar loukkasi oikean jalan lähentäjälihaksensa, huilasi yhden pelin ja palasi PSG:n avaukseen.

Tuchelin mukaan sama kuvio lienee luvassa tälläkin kertaa.

– En nähnyt Neymaria, mutta se on enemmän tai vähemmän sama vamma, joka hänellä oli maajoukkueessa pari viikkoa sitten, kommentoi Tuchel FourFourTwon mukaan.

– Puhuimme Neymarin ja kaikkien fysioiden kanssa ja he kaikki sanoivat minulle, että kyseessä ei ole mitään vakavaa, mutta valitettavasti hän kärsii yhä kivusta, avasi PSG-luotsi sunnuntaina.

– Mielestäni oli hyvä, ettei hän yrittänyt väkisin jatkaa, vaan tuli ajoissa pois kentältä. Hän tulee lepäämään keskiviikon Strasbourg-pelin, jotta hän on valmis kohtaamaan Montpellierin viikonloppuna.