Manchester City teki maanantaina vähimmän, mitä voi – otti kolme pistettä kotonaan Wolverhamptonilta. Näin ero sarjakärjessä porskuttavaan Liverpooliin on taas neljä pistettä. Pokaalin metsästys ei siis lainkaan enää ole hallitsevan mestarin omissa käsissä. Manageri Pep Guardiola varoittaa kuitenkin pelaajiaan vilkuilemasta ympärilleen.

– Emme voi tehdä mitään Liverpoolin peleille, ne ovat heidän asiansa. Ainoa tapa lyödä heille painetta on pysyä kannassa; ehkä he jonain päivänä epäonnistuvat.

Terveiset pelaajille ovat kokemuksen sanelemia, ja selkeitä.

– Olen sanonut heille, etteivät katsele kalenterista, milloin ja ketä vastaan Liverpool pelaa. Yleensä silloin aletaan hävitä pelejä, kun näin tapahtuu.

Jürgen Kloppin joukot ovat pitäneet tasonsa kaudella tähän saakka, toisin kuin Guardiolan omat. Citylle sattui jopa hämmentävän vaikea jakso loppuvuodesta.

– Ei ole helppoa pysytellä sillä tasolla, jolla olimme viime kaudella. Tuloksemme olivat uskomattomia. Liverpool on nyt tehnyt työnsä meitä paremmin. Mikäli me emme jatka voittamista, he vievät mestaruuden.