PSG tiedotti Neymarin toipumisaikataulusta – kevätkausi taas pipariksi

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!

Ranskan liigaa suvereenisti johtava Paris Saint-Germain on tiedottanut brassitähti Neymarin vammasta ja toipumisaikataulusta. Neymar loukkasi jalkaansa viikko sitten pelatussa Ranskan cupin ottelussa Strasbourgia vastaan.

Neymarilta murtui ottelussa oikean jalkapöydän viides metatarsaaliluu. Vamma on siis samassa paikassa, kuin viime keväänä, jolloin taituri joutui leikkaukseen ja kolmen kuukauden pakkolepoon. PSG:n lääkintähenkilöstö arvioi tiistai-iltana tilanteen ja totesi, että nyt Neymarin jalkaa ei leikata, vaan sitä hoidetaan ensisijaisesti levolla.

Pelaajan uskotaan olevan poissa kentiltä noin kymmenen viikkoa. Neymar ei siis pelaa helmikuisissa Mestarien liigan otteluissa Manchester Unitedia vastaan eikä Brasilian maaliskuisissa ystävyysotteluissa. Kesän Copa América ei näillä näkymin kuitenkaan ole vaarassa.

Mestarien liigan puolivälierät pelataan 9.-17.4., joten niihin ehtiminen voi olla mahdollisuuksien rajoissa, mikäli ilman ykköstähteään Manchester Unitedin kohtaava PSG kahdeksan parhaan joukkoon selviytyy.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Teemu Pukin maalilla jopa 223 euroa!