Liverpool isännöi illalla Bayernia Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Anfieldilla.

Bayernin Arjen Robbenille Anfield on tuttu stadion. Robben pelasi Anfieldilla useamman kerran edustaessaan Chelseaa ja on kokenut stadionilla muutaman karvaan tappion. Robben kuvaakin Anfieldia uransa kammottavimmaksi stadioniksi.

– Jos kysyt minulta urani kammottavinta stadionia, olisi se Anfield. Sinulla on aina lempivastustajasi ja joku sellainen, jota vastaan et halua pelata.

Robben oli häviämässä Chelsean kanssa kaksi kertaa Anfieldilla Mestarien liigan välierissä. Ensimmäisellä kerralla Luis García vei Liverpoolin jatkoon ja toisella kerralla Liverpool eteni finaaliin kukistettuaan Chelsean rangaistuspotkukilpailussa. Robben epäonnistui omassa yrityksessään kyseisessä kisassa.

– Silloin Liverpool kykeni todella taistelemaan pokaaleista cup-kilpailuissa. Yhdessä tai kahdessa ottelussa he pystyivät pelaamaan todella korkealla tasolla. Ei suinkaan koko kaudella, se oli liian vaikeaa. Se oli silti heidän suurin vahvuus. He olivat aina korkealla tasolla suurissa otteluissa, Robben totesi Guardianin haastattelussa.

Robben on sivussa illan neljännesvälieräottelusta loukkaantumisen vuoksi. Ottelu potkaistaan käyntiin Anfieldilla illalla klo. 22.00. Suomen aikaa.