Skotlantilaisseura Rangers tiedotti eilen hankkineensa Huuhkajien Glen Kamaran Dundee FC:stä.

Kamaran oli alun perin määrä siirtyä Rangersiin kuluvan kauden jälkeen. Keskikenttäpelaaja allekirjoitti Rangersin kanssa esisopimuksen tammikuun alussa, mutta Dundee halusi myydä Kamaran jo tammikuussa saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

23-vuotias Kamara kommentoi tuoretta siirtoaan Rangersin verkkosivuilla. Rangers on toisena Skotlannin Valioliigassa kuusi pistettä sarjakärki Celticiä perässä. Kamaran entinen seura Dundee FC on sen sijaan toiseksi viimeisenä 12 joukkueen sarjassa.

– Olen onnellinen siitä, että olen täällä ja saimme tämän tehtyä. Olen odottanut tätä hetken aikaa ja onneksi saimme tammikuun siirron maaliin, Kamara totesi.

– Olin jännittynyt kuullessani ensimmäistä kertaa Rangersin kiinnostuksesta. Olin pienessä šokissa. Ne olivat isoja uutisia, sillä Rangers on minulle suuri seura. Kyseessä oli helppo valinta. Rangers on suuri seura, jolla on valtava historia ja hieno päävalmentaja (Steven Gerrard). Joukkue pelaa tällä hetkellä todella hyvin, joten ajankohta siirrolleni oli mainio. Minun ei edes tarvinnut ajatella sitä.

Kamara kertoi Rangersin seuranneen häntä jo pidemmän aikaa.

– He kertoivat minulle tarkasti, että olivat seuranneet minua jo pitkään ja kuinka vaikuttuneita he ovat olleet minusta. En tiennyt päävalmentajan seuranneen minua silloin, mutta kuulin sen häneltä, Kamara viittasi Gerrardiin.

Keskikenttäpelaaja tiedostaa saapuvansa äänekkäiden kannattajien eteen Ibroxille.

– Olen pelannut siellä aiemminkin ja kyseessä oli hieno kokemus. Siellä oli valtavasti ihmisiä paikan päällä ja he pitivät suurta meteliä.

Tampereella syntynyt Kamara on pelannut yhdeksän ottelua Suomen A-maajoukkueessa.