Juventus-valmentaja vihjaa lepovuoroa Cristiano Ronaldolle ja kahdelle muulle tähtinimelle

© Kuva: Getty Images

Juventus-valmentaja Massimiliano Allegri aikoo käyttää seuraavat kolme Serie A -ottelua valmistautumiseen Atlético Madridin kohtaamisen Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Juve hävisi keskiviikkona ensimmäisen osan Madridissa 2-0.

Allegri suunnittelee lepuuttavansa sunnuntaina Bolognaa vastaan lukuisia seuran avainpelaajia. Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini ja sairastellut Miralem Pjanic saavat todennäköisesti jokainen huilivuoron.

– Pjanic on nyt puolikuollut ja hän antoi viimeiset rippeensä, joten minulla kaksi- ja puoli keskikenttäpelaajaa käytössäni, Juventus-valmentaja totesi lehdistölle.

– Minun täytyy myös katsoa, lepuutanko Ronaldoa. Chielliniä pitää myös tarkastella.

Allegri uskoo, että voitot seuraavasta kolmesta Serie A -ottelusta ovat paras tapa valmistautua Atletin uuteen kohtaamiseen. Juventus on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kaikissa kilpailuissa vain yhden.

– Meillä on 20 päivää aikaa valmistautua tähän suureen haasteeseen. Siitä tulee varmasti hieno ilta. En tiedä menemmekö jatkoon. Se selviää maaliskuun 12. päivä kello 11 illalla. Meidän täytyy pitää huolta, että olemme nämä kolme Serie A -peliä parhaassa kunnossa.

– Jos voittaisit kaikki ottelut, mikä on mahdotonta, elämä olisi tylsää. Saimme hyvän shokin. Se ei ollut aiemmin helppoa eikä se ole helppoa maaliskuun 12. päiväkään, koska pelaamme joukkuetta vastaan, joka on voittanut paljon viimeisen yhdeksän vuoden aikana. Meidän täytyy kääntää Madridissa tapahtunut mahdollisuudeksi tehdä jotakin erityislaatuista.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!