Sky: Chelseassa keskusteltu jo managerin tulevaisuudesta – näkeekö Sarri kauden loppua?

© Kuva: Getty Images

Chelsean johtoporras on käynyt keskusteluja manageri Maurizio Sarrin tulevaisuudesta, kertoo Sky Sports.

Skyn mukaan Chelsea on erittäin huolestunut joukkueen suorituksista ja tuloksista, joista viimeisin oli 0-2-tappio Manchester Unitedille FA Cupin viidennellä kierroksella.

Valioliigassa lontoolaisseura on vajonnut kuudennelle sijalle. Chelsea hävisi tammikuussa ensin Arsenalille 0-2 ja seuraavaksi Bournemouthille 0-4. Italialaisvalmentaja Sarrin ryhmä voitti Huddersfieldin 5-0, mutta Chelsea koki seuraavassa sarjapelissä nöyryyttävän 0-6-tappion Manchester Citylle.

Chelsean kannattajat osoittivat maanantaina United-ottelussa mieltään buuaten omilleen ja kritisoiden Sarrin pelityyliä kovaan ääneen.

Tällä viikolla Chelsealla on edessään vielä kaksi tärkeää ottelua. Se kohtaa torstaina Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkimmäisessä osaottelussa ruotsalaisen Malmön. Chelsea voitti ensimmäisen osan vieraissa 2-1. Ensi sunnuntaina vuorossa on Englannin liigacupin finaali Manchester Cityä vastaan.

BBC:n tietojen mukaan Sarri tulee olemaan puikoissa torstaina Malmöä vastaan. Hän siirtyi Chelsean manageriksi viime kesänä korvaten tehtävässä maanmiehensä Antonio Conten.

Chelsean omistaja Roman Abramovitš on vaihtanut manageria 12 kertaa ostettuaan seuran vuonna 2003.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…