Leicesterin tuoreen valmentajan Brendan Rodgersin Glasgow’n koti joutui murtovarkauden kohteeksi. Rosvokopla ryösti talon keskiviikkoyönä, kun Rodgers itse ei ollut paikalla.

Paikalla olivat valmentajan vaimo Charlotte ja kuusivuotias tytärpuoli Lola, jotka lukitsivat itsensä vessaan. Ryöstö tehtiin kahdelta aamuyöstä.

Charlotte koitti soittaa aviomiehelleen Leicesteriin, mutta Rodgers oli nukkumassa. Vaimo soitti lopulta paniikissa poliisille, mutta varkaat ehtivät viedä saaliinsa.

Yksi murtovarkaista teki erikoisen mokan ottamalta itsestään selfien Rodgersin talon ulkopuolella. Taustalla oli entisen Celtic-valmentajan hääkuva.

Selfien myötä rikosta tutkivan poliisin odotetaan pystyvän tunnistamaan murtovarkaat. Kuva vuoti perjantaina sosiaaliseen mediaan.

– Se että kuva tuli vain muutama päivä ryöstön jälkeen herättää epäilyksiä naamiomiehen henkilöllisyydestä. Se voi viedä tutkinnan uuteen suuntaan ja johdattaa poliisin suoraan ryöstäjien luokse, lähde kertoi The Sunille.

Rodgers valmensi Celticiä kaksi- ja puoli vuotta ennen siirtoaan Leicesterin peräsimeen. Valmentajan perhe asuu edelleen Skotlannissa.

Mail Sport

@MailSport
Masked burglar takes a selfie outside Brendan Rodgers's home on the night it was ransacked trib.al/eq7mgPE