Bayern Münchenille loukkaantumishuolia – Manuel Neuer joutuu pakkohuilille

© Kuva: Getty Images

Bayern München joutuu tulemaan hetken aikaa toimeen ilman ykkösmaalivahtiaan Manuel Neueria. Neuer loukkaantui sunnuntaisen Fortuna Düsseldorf -ottelun 53. peliminuutilla ja teki tolppien välissä tietä kakkosvahti Sven Ulreichille.

Neuerin loukkaantuminen tapahtui ilman vastustajan myötävaikutusta. Maalivahti liukastui palloa vastaanottaessaan, ja vasen jalka antoi hieman periksi.

Bayern vahvisti illalla, että Neuerin pohkeessa on lihasrevähdys. Vamma pitää maalivahdin sivussa arviolta kahden viikon ajan. Sama pohje oli kiusannut Neueria jo muutamaa viikkoa aikaisemmin.

Myös toppari Mats Hummels jätti kentän reisivamman vuoksi hieman ennen pelin loppua, mutta koska kaikki vaihdot oli jo tehty, ei Hummelsin tilalle tullut ketään. Bayernin tiedotteen mukaan Hummels kärsi revähdyksen ja on jonkin aikaa sivussa harjoituksista.

Bayern voitti ottelun maalein 4-1 Kingsley Comanin kahdella sekä Serge Gnabryn ja Leon Goretzkan maalilla mieheen. Düsseldorfin ainokaisen teki rankkarista Dodi Lukebakio.

Bayern München johtaa Bundesliigaa viisi kierrosta ennen sarjan päätöstä pisteen erolla Borussia Dortmundiin. Seuraavien kahden viikon aikana se kohtaa Bundesliigassa kotikentällään Werder Bremenin, Saksan Cupin välierässä vieraskentällä saman joukkueen sekä Bundesliigassa vieraissa Nürnbergin.