Manchester Unitedin jalkapallojoukkueen puolella viime vuosina nähdyt vaikeudet vaikuttavat olevan pieniä, kun niitä verrataan uutisiin seuran turvallisuuspuolelta.

Viimeisin tapaus on Old Traffordin parkkipaikalla käyty sanaharkka, jonka tuloksena seuran turvallisuuspäällikkö Riyaz Patel sai lähteä työnantajansa palveluksesta.

Unitedin turvallisuudesta vuodesta 2012 saakka vastannut Controlled Solutions Group ei ehkä ole aivan pystynyt vastaamaan komeaan nimikkeeseensä. Vuonna 2016 stadionille jätetty valepommi aiheutti evakuoinnin, ja Bournemouth-ottelun siirtymisen. Samana vuonna selvisi, että kaksi kannattajaa oli jäänyt stadionkierroksen jälkeen yöpymään stadionin wc-tiloihin, ennen Arsenal-kohtaamista. Vuonna 2017 puolestaan kiipeilijät onnistuivat tunkeutumaan suljetulle stadionille.

Nyt kenkää saanut Patel vastasi tuhannen järjestysmiehen toiminnasta, ja hänen toimialaansa kuului muiden muassa valmentaja Ole Gunnar Solskjærin, ja joukkueen pelaajien turvallisuus.

43-vuotias päällikkö otti parkkipaikalla yhteen kannattajan kanssa verbaalisesti, eikä kieli mitä ilmeisimmin ollut aivan korrekteimmasta päästä. Kannattaja tallensi puheet puhelimellaan, ja Patel irtisanottiin asian tutkimisen jälkeen.

Lähde: Daily Mail