© Kuva:

Haka – KTP: ei maalijuhlaa

Ykkönen
Haka – KTP
Torstai 02.05 klo 18:30

Torstaina otetaan varaslähtö ykkösen toiselle kierrokselle, kun Valkeakoskella ottavat yhteen perinteisistä perinteisimmät jalitsuseurat Haka ja KTP. Molempia on etukäteen veikkailtu sarjan parempaan puoliskoon – jopa nousuhaaveita on väläytelty. Torstain ottelu antaa paljon osviittaa sarjan todellisista painotuksista. Haka löi avauskierroksella nousija TPV:n 1-0, kun taas KTP joutui nöyrtymään samoin numeroin nousijasuosikki AC Oululle.

Hakan peli näytti kauden avauksessa suhteellisen valmiilta ja joukkuepeli oli jo nyt kuosissaan. Teemu Tainio otti tonttia jo Keith Armstrongin aikana ja tällä hetkellä joukkueen valmennus näyttää mallikkaalta. Tainio vaatii joukkueelta paljon, eikä pelityylikään ole keveimmästä päästä. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Haka on menossa oikeaan suuntaan. TPV:tä vastaan paikkoja oli leveämpäänkin voittoon.

KTP:n paketti oli myös suhteellisen hyvin kasassa AC Oulua vastaan, mutta ylöspäin joukkue ei vakuuttanut. Hyökkäykset olivat hitaita, eikä niissä tuntunut aina olevan punaista lankaa. Myös pieni aggressiivisuus tekisi pelille hyvää. KTP:stä kuultaa läpi, ettei joukkueen peleissä ainakaan lähiviikkoina tulla näkemään varsinaisia maalijuhlia.

Vetosuositus

Tästä päästään varsinaiseen vetosuositukseen. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi olosuhteet eivät tule olemaan Valkeakoskella kovinkaan otolliset. Niinpä tämä ottelu vaikuttaa etukäteen maaliodotusarvoltaan matalahkolta. Siksi underi tuntuu vetomielessä mukavalta. Vetosuositus on Ottelussa alle 1,5 maalia kertoimella 3,35.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Haka – KTP ja kohteeseen Ottelussa alle 1,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan yksi maali, saat 335 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.