Veikkausliiga
HIFK – Inter
Lauantai 25.05 klo 17:00

Lauantaina Töölössä ottelevat kansainvälistyvä HIFK ja tätä vihjettä kirjoitettaessa sarjakärjessä viilettävä Inter Turku. Joukkueiden lähtökohdat ovat hieman erilaiset otteluun, mutta ainakin tällä kertaa matsi pelataan kunnon alustalla.

HIFK käväisi alkuviikosta Kokkolassa pelaamassa klassisen perunapeltomatsin. Kokkolan keskuskentän nurmikko ei ole päässyt otteluruuhkassa kuntoutumaan Veikkausliigan vaatimalle tasolle. Se siitä pelistä – tasuriinhan se päättyi. Muutoin ennen kautta putoajaksi rankattu HIFK on osoittanut varovaisen positiivisia merkkejä. Vaikka voitot ovat harvassa, se on onnistunut välttämään tappiot viimeisellä kolmella kierroksella. Tor Thodesenin opit ovat menneet perille ja taktisella puolella norjalainen on pätevä valmentaja.

Inter on pelannut vakuuttavasti ja alkukaudesta vuotanut puolustuskin on saatu tilkittyä. KuPSia vastaan joukkue kairasi 1-0 voiton, mutta olisi voinut – tai olisi pitänyt – ratkaista ottelu jo aiemmin. Joka tapauksessa turkulaiset ovat nyt pitkän korpivaelluksen jälkeen takaisin raiteilla ja ovat tällä hetkellä sarjassa selkeä top 3 -joukkue.

Vetosuositus

Kaikki kunnia HIFK:lle, mutta tässä ottelussa Inter tullee olemaan niskan päällä – sen verran vakuuttavaa sen meno on ollut. Vetosuosituksena tähän peliin tulee Inter voittaa ottelun kertoimella 2,00.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HIFK – Inter ja kohteeseen veto ”Inter voittaa ottelun”. Jos Inter voittaa ottelun, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai HIFK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]