Mestarien liigan finaali on vuorossa lauantaina, kun Tottenham ja Liverpool jahtaavat pokaalia. tarjoaa pelin kunniaksi mahtavan tarjouksen.

tarjoaa kaikille uusille pelaajille 3×10€ ilmaisvedot otteluun. Jotta saat tarjouksen, sinun täytyy luoda pelitili ja lyödä vetoa vähintään kertoimella 1,40. Finaalin jälkeen kesäkuussa pöytää katetaan vielä lisää.

Alapuolelta löydät koonnit bonuksista, joita saat ilmaisvetojen lisäksi.

1. 50% Talletusbonus 25€ asti (3.-9.6)
2. Betsaa 10€ saat 10€ ilmaisvedon (10.-16.6)
3. Talleta € ja saat 50 ilmaiskierrosta Book of Dead -peliin (17.-23.6)
4. 100% talletusbonus 50€ asti (24.-30.6)

Siirry ille ja lunasta tarjoukset näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2. Talleta ja lyö vetoa vähintään 10€ panoksella ja 1,40 kertoimella. Saat 3×10€ ilmaisvetoa.
3. Saat kesäkuussa lisää bonuksia (kts. listaus yläpuolelta)!

Voittaako Liverpool?

Mestarien liigan välierät ovat varmasti edelleen monien muistissa. Kuka olisi uskonut Liverpoolin nousevan voittoon 1. osan 0-3-tappion jälkeen? Epäuskoa koettiin niin ikään Johan Cruyff Arenalla, kun Tottenham nousi lisäajan maalilla finaaliin.

Nyt Madridissa pelattavan finaalin askelmerkit ovat Liverpoolin hyväksi. Vaikka ottelu pelataan neutraalilla kentällä, on Liverpool on laadullisesti hitusen parempi. Tottenhamin loppukausi ei myöskään ole ollut tuloksellisesti vakuuttavia, sillä pistemenetyksiä on tullut useita. Tottenhamia ei kuitenkaan voi yhtään vähätellä tämän ottelun alla.

Tottenham kaatoi jo kaksiosaisessa otteluparissa Manchester Cityn. Niinpä myöskin Liverpoolin kaataminen on täysin mahdollista, etenkin yksittäisessä ottelussa. Tämän ottelun alla kannattaa seurata kokoonpanouutisia. Erityisen mielenkiintoista on pystyykö Harry Kane pelaamaan. Se olisi tietenkin suuri vahvistus.

Jos Kane pelaa, on mielenkiintoista nähdä Son Heung-Minin ja Lucas Mouran roolit. Voiko kolmen maalin välieräsankari Moura joutua penkille tässä ottelussa? Liverpoolin osalta kokoonpanotilanne on sen sijaan hyvä, sivussa on vain Naby Keita.