Murskaako Teemu Pukki Valioliigassa myös Mikael Forssellin maaliennätyksen? Norwich-tähdeltä itsevarma vastaus

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Teemu Pukin ensimmäinen Norwich-kausi oli täyttä unelmaa. Suomalaishyökkääjä voitti 29 osumallaan Mestaruusssarjan maalipörssin ja nousi sarjamestarina Valioliigaan.

LUE PUKIN MIETTEET MENNEESTÄ KAUDESTA JA MESTARUUSJUHLISTA TÄSTÄ

Mestaruussarjan vuoden pelaajaksi valittu Pukki rikkoi myös kauden aikana pari kotimaista maaliennätystä. Shefki Kuqin suomalaispelaajien sarjan yhden kauden maaliennätys jäi historiaan helmikuussa juurikiin Kuqin vanhaa seuraa Ipswichiä vastaan (lue lisää).

Kyseessä on vieläpä Norwichin paikallisvastustaja.

– Shefki on Ipswich-legenda niin olihan se ihan kiva just siinä matsissa ohittaa se, Pukki totesi tyynesti tänään Helsingissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Ensi kaudella Pukki pääsee yrittämään toisen suomalaisennätyksen rikkomista Valioliigassa. Yhden kauden maaliennätystä pitää hallussaan 17 osumaa kaudella 2003-04 Birmingham Cityssä takonut Mikael Forssell.

– Aika kova toi Miklun on. En mä ole ikinä laittanut mitään tavoitteita siitä, että monta maalia tuun tekemään. En tee sitä nytkään. Lähden luottavaisin fiiliksin, että tulen tekemään maaleja, Pukki saneli luottavaisesti.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!