Neymarin mahdollinen paluu Barcelonaan taas tapetilla – nyt esillä myös vaihtokauppa

© Kuva: Getty Images

Ei ole ihan yksi tai kaksi kertaa, kun mediassa on spekuloitu mahdollisuudella, että kesällä 2017 Barcelonasta lähtenyt Neymar palaisi takaisin Kataloniaan Ligue 1 -jätti PSG:stä. Nyt katalonialaismedia RAC1 ja tarkemmin sanottuna sen toimittaja Gerard Romero kirjoittavat, että Barcelona jopa neuvottelisi Neymarin hankinnasta.

Romeron mukaan Barcelona ja PSG ovat jo aloittaneet keskustelut Neymarin mahdollisesta siirrosta. Tuoretta tässä huhussa on kuitenkin se, että siirtosuunnitelmaan kytkeytyy toinenkin pelaaja, nimittäin Ousmane Dembélé.

On päivänselvää, että helppoja neuvotteluista ei missään tapauksessa tulisi. Vaikka Neymar onkin usein vihjaissut siitä, kuinka mielellään hän Barcelonaan palaisi, eivät Barcelonan ja PSG:n välit ole erityisen lämpimät. Kovin helposti PSG-pomo Nasser Al-Khelaifi ei johtotähdestään päästäisi irti.

Vaihtokauppa saattaisi kuitenkin lieventää PSG-pomojen luopumisen tuskaa. Romeron mukaan Dembéléllekin Pariisiin siirtyminen voisi sopia hyvin. Siellä hän pääsisi pelaamaan tutun valmentajan Thomas Tuchelin alaisuudessa, sillä Tuchelin ja Dembélén tiet kohtasivat jo Borussia Dortmundissa. PSG on muutenkin ollut hiljalleen ”ranskalaistumassa”, joten yksi Ranskan maajoukkueen nuorista tähdistä voisi olla looginen hankinta.

Lähde: Sport

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!