Pep Guardiola paljastaa parhaat kohtaamansa joukkueet. Manchester Cityn manageri on johdattamassa Citizensiä toiseen peräkkäiseen mestaruuteensa.

Guardiolan City varmistaa sijoittumisen Liverpoolin edelle voittamalla kaksi viimeistä otteluaan. Espanjalainen on myös luotsannut ennen Valioliigaa menestyksekkäästi Barcelonaa ja Bayern Münchenia.

Barcan Guardiola johdatti kolmeen liigamestaruuteen ja kahteen Mestarien liiga -voittoon. City-manageri on päässyt kuitenkin kohtaamaan katalonialaisseuran myös vastustajan leirissä.

Guardiola nostaakin toiseksi valinnoistaan Luis Enriquen luotsaaman Barcelonan. Toinen on Valioliigan mestaruudesta Cityn kanssa taisteleva Jürgen Kloppin Liverpool.

– Olen pelannut valmentajaurallani uskomattomia joukkueita vastaan. Kaksi heistä olivat kuitenkin ”Vau”. Yksi oli Luis Enriquen Barcelona. Heillä oli Neymar, Lionel Messi ja Luis Suárez kärjessä.

– Toinen on tämän hetken Liverpool. Ne ovat mielestäni kaksi parasta kohtaamaani joukkuetta, Guardiola sanoi lehdistölle.

City kohtaa tänään toiseksi viimeisellä kierroksella kotonaan Leicesterin. Valioliigan mestaruus ratkeaa varmasti vasta päätöskierroksella.

City johtaa Liverpoolia pisteen erolla voittaessaan Leicesterin.